Paikka urheilulle ja viihdetapahtumille!

Urheilulajit

Halli tarjoaa hyvät sisäpelimahdollisuudet sekä puitteet kilpailujen ja otteluiden järjestämiseen. PielisAreenassa on järjestetty muun muassa lentopallon Suomen mestaruusliigan otteluita.

PielisAreena palloilua lentopallo poikittain 1024 350

PielisAreenassa on täysimittaiset kentät tennikseen, salibändyyn, kori- ja lentopalloon sekä futsaliin. Harmaa muovimatto kattaa koko liikuntasalin. Sali on jaettavissa väliseinillä kolmeen osaan (13,5 m x 21 m), joista jokaisessa on salin poikki tehdyt rajat koripallon, sulkapallon ja lentopallon pelaamista varten. 

kahvakuulat1024 329

PielisAreenan kuntosalissa voit kuntoilla irtopainojen ja kuntolaitteiden avulla. Salista löydät kuntopyörän, jalkaprässin, ylä-ja alataljan, levytangon, punnerruspenkin, leuanvetotangon, dipin, käsipainoja sekä kahvakuulia. Salikäynti 5€/kerta maksetaan Kartanohotellin vastaanottoon.

boulderointi 1024 351

Hallin puolella olevalla, noin 10 metriä korkealla kiipeilyseinällä on viisi eri reittiä eri vaikeusasteilla. Seinällä on myös negatiivisia muotoja. Korkeakiipeilyyn voi osallistua vain ohjaajan kanssa ja etukäteisvarauksella.

Boulderointihuone on erillinen, nimenomaan boulderointiin varattu 50 neliön tila. Boulderoimaan pääsee kuka vain ja melkeinpä milloin vain. Lajissa edetään matalilla kiipeilyseinillä ilman varmistusköysiä. Bouilderointia kannattaa käydä kokeilemassa ikään ja kuntoon katsomatta! Et myöskään tarvitse erillisiä varusteita: voit tulla avojaloin tai sukat/omat sisäpelikengät jalassa. 

 

Jousiammunta1024 356

Jousiammuntaan voit tutustua ryhmän kanssa ohjatusti. Järjestämme ryhmille ohjaajan sekä välineet 1-1,5 tunnin harjoitusta varten. Osallistumismaksu 15 €/henkilö (ryhmäkoko 8-15 henkilöä) kattaa välinevuokran ja ohjaajan palkkion.

 

Voit tuoda PielisAreenalle omia harrastusvälineitä tai vuokrata meiltä!